onsdag 30 mars 2011

Bill O Reilly om vänsterns hyckleri kring Libyen och Irak

Bill O Reilly skildrar här vänsterns hyckleri i beskrivningen av Libyen kontra Irak. Men han förklarar också att konservativa måste förstå att USA måste agera mot diktatorer när de har möjlighet:En viktig poäng. Såväl vänstern som högern kan hamna snett. Och högerns första och för närvarande farligaste frestelse är att i ljuset statsskulden och de tidigare krigen luta sig mot falangen av konservativ isolationism. Neokonservatismen är den enda väg framåt för USA - liberalismen blandar sina idéer från en förgången era med idéer om en utopisk internationalistisk framtida era - och de libertarianska konservativa agerar ungefär som om året är 1911 - inte 2011.

Se även tidigare inlägg:

Obama intervjuas om Libyen 20110330

3 kommentarer:

Anonym sa...

tröttsamt att du inte ser spelet mellan den falska högern och vänstern. De driver USA åt samma håll, en polisstat. Att du inte kan se att nekonservativa har samma ideologi som islamisterna när det gäller synen på människan är beklagligt.

Se och lär

Politics - The Power of Nightmares, (Part 1/3), “Baby it's Cold Outside“

Anonym sa...

Du borde va medveten om att Alquaida och USA nu återigen är bästa vänner i i libyen. Den som inte ser att The New World Order snart är här är bara dum.

Libyan rebel commander admits his fighters have al-Qaeda links

Anonym sa...

Libyen förenar USA och Alquaida i en allians. USA dras in i ett tredje patetiskt krig och kommer snart utveckla ett imperium styrt av privata företag där USA kollapsar som stat och företagen tar över. Grattis idiot och tack för kaffet!

Libya: the West and al-Qaeda on the same side