fredag 23 september 2011

Karl Rove om debatten i Orlando

Karl Rove kommenterar här på Fox News gårdagens debatt i Orlando och förklarar att han tyckte det gick bra för Mitt Romney, Rick Santorum, Herman Cain och Newt Gingrich. Bachmann höll sin mark någorlunda men fick inget genombrott. Perry gjorde emellertid inget genombrott, anser Rove, även om han lyfte fram en bra sak om Texas ekonomi. Desto längre Perry pratar, desto sämre blir han dock.

Karl Rove kommenterar också Perrys relation med George W. Bush - där Perry konstaterade att han inte höll med om Medicare D (fast Perry sa fel) och NCLB. Rove konstaterar att Perry och Bush faktiskt har en bra relation - de är vänner, men har politiska meningsskiljaktigheter.

Han förklarar också att trots att han inte anser att Perry gjorde särskilt bra ifrån sig, så har Perry ingen direkt debattvana - och det är ett stort minus i sådana här sammanhang. Runt 1999 hade George W. Bush heller ingen debattvana, konstaterar han - men han fick detta med tiden och blev bra på saken. Perry har möjlighet att lära sig och bli bättre.



Se även tidigare inlägg:

GOP-debatten i Orlando, Florida 20110923

Inga kommentarer: