tisdag 17 juli 2012

Joe Bidens plagiat av Robert Kennedy

Mitt Romney överväger för närvarande noggrant vem som ska bli hans vice-presidentkandidat. 2008 fick John McCain från många håll kritik för att ha valt den "oseriöse" Sarah Palin som sin VP.

Palin var onekligen oslipad - medan hon idag är betydligt mer professionell. Men trots att hon var oslipad 2008 så var hon inte dålig. I motsats till Obamas val av Joe Biden som VP - som helt enkelt saknar såväl kompetens som karaktär för att vara USA:s näst högst uppsatta person.

BuzzFeed tipsar här om Joe Bidens plagiat, från dennes misslyckade presidentkampanj 1988 - av Robert Kennedy.Om Sarah Palin, eller Dick Cheney gjort liknande tabbar så hade det jagat dem under deras hela karriärer. Biden betraktas dock likväl av många som en seriös och sansad politiker - något han inte är och i princip aldrig heller visat sig vara. Och Obamas två sämsta kabinettsmedlemmar är fortfarande Joe Biden och Eric Holder.

Källa: BuzzFeed

Se även tidigare inlägg:

SNL: Biden deppar över utebliven pro-gay-cred 20120514

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oavsett Joe Biden. Att kalla Palin för "oslipad" är som att säga att Titanic tog in lite vatten.

Ronie Berggren sa...

Det håller jag faktiskt inte alls med om. Sarah Palin var ingen dålig kandidat 2008 - hon var oslipad, och fick väldigt lite förberedelsetid.

Hade hon ställt upp detta år är jag övertygad om att hon varit bättre än i princip samtliga GOP-kandidater som faktiskt ställde upp.