onsdag 26 oktober 2016

Podd 264: Presidentvalet 2016 - Del 101: Wikileaks och presidentvalet

Podd 264. Ronie Berggren pratar med Filip Lamperud om Wikileaks senaste avslöjanden om Hillary Clinton.Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hålle ej med er analys om Assange. Under George W Bushs Irak krig så var Julian Assange Maintstrem medias gullegris. Fox News ansåg då att Assange var ett utstuderat kräk. Fox News intog då ståndpunkten att Julian Assange hade böjt sitt liv åt att svartmåla USA vilket alltså då gödde Mainstream medias umgänge med Julian Assange. Julian Assange har inför släppen av Hillary dokumenten kalkylerat med att ge det troliga resultatet att republikanerna vinner det förestående presidentvalet vilket ger till resultat att Mainstream media vänder Assange ryggen och Fox News helt plötsligt rullar ut röda mattan. Och om republikanerna vinner valet tack vare Julian Assange räknar Assange med att få hjälp med att kunna få någon form av nåd från USAs rättsliga system. (Julian Assange är ju efterlyst i USA).
/Thomas Ek

Ronie Berggren sa...

Hej Thomas,

så är det nog. Men jag själv är ju positiv till Wikileaks och har så varit från början. Däremod inte till Bradley/Chelsea Manning, som avslöjade militärhemligheterna.