torsdag 25 oktober 2018

Podd 645: Brevbomberna till Demokraterna, politisk retorik och valet 6 november

Podd 645. Ronie Berggren, John Gustavsson och Björn Norström diskuterar brevbomberna till Demokraterna, vem som kan tänkas ligga bakom, och vad Trumps retorik kan ha haft för inverkan på dåden. Samt vad detta kan komma att innebära inför mellanårsvalet den 6 november.STÖD AMERIKANSKA NYHETSANALYSER.

Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Här är John Gustavsson ute och cyklar. (Podd 645).

MSM (och svensk Public Service) målar upp en bild av att det är president Trumps kontroversiella framtoning och hårda retorik som lett fram till bomb försändelserna. John Gustavsson som till min förvåning inte verkar särskilt påläst här, har även han, svalt våra mediers ohederliga verk.

Sanningen är att både president Trump och MSM bär ansvar för den fientlighet USA har att hantera. Det är dock MSM, som vårt Public Service följer och ger stöd åt som med ohederliga metoder piskat upp den här utomordentligt farliga situationen vi har idag. Björn Norström har rätt. Det är Demokraterna som vilseleder, ljuger, hotar och r våldsamma. MSM målar ut en motsatt bild.

President George W. Bushs ignorerade MSMs oschyssta attacker och det fick han betala för i den allmänna opinionen.

Från och med den dagen då Trump meddelade sin presidentkandidatur har Trump oavbrutet attackerats av MSM. Medierna målar dagligen ut Trump som en skrytsam korkad rasist som ljuger. Det där tar inte Trump. Han fräser tillbaka och ber MSM med all rätt, fara åt helvete vilket hans anhängare, de som hänger med i utvecklingen och ser vad som i själva verket sker, älskar.

MSM har inget intresse av att redovisa sanningen längre, de har övergett sin roll som nyhetsförmedlare, - helt och hållet. Detta är skälet till att Trump klargör att MSM är Fake News, inget annat. MSM tar inget ansvar för den nu farligt uppskruvade diskursen, alls. Det gör däremot president Trump. Vi har bara sett början. Striden kommer dessvärre sluta Mycket illa.

Thomas Ek