torsdag 6 maj 2021

Podd 1321: Rebecca Weidmo Uvell om sin podcastserie om kommunismen

Podd 1321. Ronie Berggren intervjuar Moderaternas riksdagskandidat Rebecca Weidmo Uvell om hennes poddserie om kommunismen, Radio Kamrat.





STÖD AMERIKANSKA NYHETSANALYSER.

Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

1 kommentar:

Kapitalist sa...

Uvell, den obildade borgarbrackan, har startat en podcast om "kommunismen"! Vilket patetiskt skämt! Hon vet ingenting alls om vad socialism är för någonting. Hon fattar inte ens att det aldrig har funnits en kommunistisk stat. Om du i Sovjet hade sagt att Sovjet var kommunistiskt så hade du fått nackskott av närmsta polis omgående. Inget var mer förbjudet än att påstå en sån sak.

Sovjet var socialistiskt (de socialistiska rådsrepublikernas union). Liksom ju Moderaterna är ett världens alla mest vänsterextremistiska socialistpartier har varit när de alltid har regerat med världens allra högsta straffskatter mot arbete och alltid passat på att införa fler förbud och utöka den planekonomiska nomeklaturasektorn. Allvarligt talat, vad har Moderaterna genomfört som är bra sedan de först satt i regering 1976? Har nån en topplista?

Och här låtsasintervjuar du en sosse utan att ställa en enda utmanande fråga som avslöjar hennes groteska lögner? Fy faen vad illa gjort av dig! (Nu har jag inte hört hela intervjun, för den är ett outhärdligt uselt rövslickande från början, om låtsasintervjuaren kom med en relevant fråga mot slutet så ange gärna tidpunkt för den).

Det enda bra jag kan säga om denna låtsasintervju är att den hänger ut en vanligt PK-parasiterande knarkande borgarbracka i allt sitt delirium och vansinniga svamleri. Vad har förresten Uvell jobbat med innan hon blev politiker och nu snyltar som "influencer" på B-bloggar som den här? Varför frågade du inte det? Vad har hon för Men eftersom det inte görs någon poäng av det (och det är ju inget scoop, det ser vi ju alla varje gång vi ser en av våra härskare eller propagandister) så ser det komiskt ut för mig som om Berglund inte har en aning om vad han sysslar med, tusen-hundra-femtioelva avsnitt till trots. Sorry, but that's my feedback.