måndag 20 februari 2023

Podd 1800: USA-uppdatering med Björn Norström, 20 februari 2023

Podd 1800. Ronie Berggren och Björn Norström om det senaste i USA: Biden på besök i Ukraina; Tågkraschen i Ohio väcker stor kritik mot Pete Buttigieg; Jimmy Carter döende; Biden strular till försök till kritik av Ron DeSantis; Engelsklärare visar porrfilmer på skola i Pennsylvania; 40-årig Transgender identifierar sig som 12-årig flicka; Trumps fd läkare bekymrad över Bidens mentala hälsa; Kritiken mot Don Lemon fortsätter; Walmart stänger ner butiker i Chicago pg a brottslighet och skatter; Lärarfacket i Chicago vill inte ha Lori Lightfoot som fortsatt borgmästare; 74% av amerikanerna litar inte på mainstreammedia; Masskjutning i Memphis, Tennesse; Byggnad i delstaten Washington övertagen av hemlösa; Defund the police har gjort Austin, Texas laglöst.



STÖD AMERIKANSKA NYHETSANALYSER.

Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

2 kommentarer:

Marcus sa...

Skrattretande dumma kommentarer, men jag förstår. Ni föröker inte vara opartiska, utan bara see allt från ett håll oavsett om det är rätt eller fel. Som att inte ta upp varför Trump tog bort säkerhetslagen som troligen had stoppat det som skedde i Ohio från att ske. Det var inte en ren porrfilm som läraren visade utan en kanske lite mer grafisk sexundervisningsfilm som USA inte är vana med, men vad fan har det med pedofiler att göra?

Ni pratar mycket om woke, som jag håller med om är ett skämt, men tar inte upp faktumet att högerns kristna propaganda vill ta bort böcker från skolor och skolbiblotek för att de inte är kristan nog eller någan anna religös BS.

Men jag lyssnar då och då för att se vad andra idiotiska kommentarer man får höra. Som man säger, ett gott skratt förlänger livet.

Marcus sa...

Walmart butiker stängs ner hela tiden. Walmart är orsaken till att många småstäder i USA har blivit ödelagda för att de har förstört Main Street business och människor måste flytta för att hitta nya jobb och efter ett tag finns det inte tillräckligt med underlag i orten för Walmart. Get your facts right.