söndag 4 november 2018

Valspecial Mellanårsvalet i USA 2018

Följ USA:s mellanårsval 2018 på Amerikanska nyhetsanalyser!

Från och med nu så kommer vi att fokusera på detta års viktiga val som äger rum på tisdag 6 november 2018.

Vi kommer att publicera allt möjligt om valet, såsom de senaste nyheterna och opinionsundersökningarna, kuriosa, intressanta intervjuer, skarpa analyser samt egna kommentarer, med mera.

Vi kommer att uppdatera bloggen så ofta som vi kan tills valet är över. På valdagen håller vi valvaka där vi följer och kommenterar resultatet. Följ oss även på twitter (@Nyhetspodden) och på Facebook (Amerikanska Nyhetsanalyser).

Hjärtligt välkomma!

2 kommentarer:

Tomas D. sa...

Hallå där,
Jag ser verkligen fram emot att gå och rösta på tisdag. Själv bor ja i ett riktigt demokratnäste i södra USA, så jag är nog en av väldigt få väljare som röstar republikanskt i mitt distrikt. Men valet handlar ju inte bara om representanthuset och senaten i Washington DC, utan också om guvenörsposter poster i delstaternas kongresser. Delstaterna har ju rätt så stort svängrum när det gäller självbestämmande, så det är väldigt viktigt för USA som nation att det "röda" delstater vi har förblir röda.
Jag kommar att lyssna på dig och dina gäster på Tisdag.
Bästa Hälsningar,
Tomas D.

Ronie Berggren sa...

Skoj, skriv om du vill vara med och bli intervjuad lite kort i podden också. Alltid skoj att få med röster från folk som bor i USA.