torsdag 4 mars 2021

Podd 1279: Terrordådet i Vetlanda och Last night in Sweden

Podd 1279. Ronie Berggren kommenterar vansinnesdådet i Vetlanda den 3 mars 2021 och reflekterar över helhetsbilden av Sverige utifrån USA:s förre president Donald Trumps iakttagelser 2017.



STÖD AMERIKANSKA NYHETSANALYSER.

Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

1 kommentar:

Kapitalist sa...

Varför är det så svårt för dig att säga det som ALLA direkt förstår? Du påstår att du inte har en aaaning om vad som har hänt. Om det vore sant, varför uttalar du dig överhuvudtaget? Det är säkert sju personer, hantverkare och kökspersonal, som skadar sig på knivar varje dag året om. Och du inbillar dig att kanske de här sju sårade personerna i Vetlanda bara är en statistisk tillfällighet eller nåt?

Det kan ju enligt dig ha varit en bibliotekarie som blivit yr och råkat hugga en fotgängare med sin vässade blyertspenna. Okontrollerat ha studsat åt sidan stött i en person som skar sig på pennvässaren. Och så vidare.

Varför håller du på med såna självförnedrande löjliga teatrar? Är det för att roa såna som mig som hångarvar åt dig, som den pajasclown i vars roll du uppträder, för att vi gillar mental lyteskomik? (I så fall, tack för asgarvet du bjöd på, Charlie Chaplin style).

Istället för att spela grodan Kermit i Muppet Show, så tror jag att din kanal skulle må bättre av att säga det som alla redan vet. Alla vet att Vetlanda utsattes för ett politiskt attentat. En politisk handling i syfte att med stympning och mord skrämma fega svenskar att gå in i islamismens eviga stenåldersslaveri. Något som är vardaglig massbrottslighet, för att använda statens egen terminologi. Det är mycket vanligt att muslimer hugger ned grupper av människor i västländer de infiltrerat. Så varför insisterar du på ditt sjukt påhittade scenario att det kanske var till exempel en bibliotekarie som råkade snubbla på en trottoar med sin blyertyspenna, eller vad det nu är du nu i din vilda (eller tämjda?) fantasi föreställer dig att det här hade kunnat vara?

Prata om verkligheten som den är, och försök "analysera" den istället för att gång på gång på gång upprepa "jag vet ingenting, jag vet ingenting, jag vet ingenting". Det här är riktigt ordentligt usel radio! Jag lyssnade på första 10 minuterna. Jag ger dig en chans nästa gång du lägger upp nånting. Du har gjort dig så förnedrat löjlig att du är ett enda inlägg ifrån att straffa ut dig själv permanent.

Hoppas att du uppskattar ärlig återkoppling när du behöver den som mest!