tisdag 22 januari 2008

John Edwards vann debatten


Jag citerar Dick Erixon som är på plats i Florida för att bevaka presidentvalskampanjen:

"Har i Florida kunde jag i natt svensk tid folja debatten mellan de tre demokratiska kandidaterna i Sydkarolina. Och John Edwards vann stort over bade Hillary Clinton och Barack Obama. Det ar den allmanna uppfattningen har. Varfor? De bada favoriterna attacerade varandra medan Edwards talade om att han var mest interesserad av medborgarnas vardag, inte i att puckla pa sina medtavlare. Det gav honom jublande applader fran publiken. Ocksa kommentatorer i medierna pekar pa att ras/kvinnofragorna tycks gora bade Obama och Clinton nevosa.

Primarvalet i Sydkorolina for demokraterna 26 januari blir sista chansen for John Edwards att bli en serios utmanare av de bada favoriterna. Debatten visade att han inte ar helt utraknad."

1 kommentar:

Ronie Berggren sa...

Jag såg delar av debatten, bland annat när Obama och Clinton hamnade i luven på varandra, det blev ganska komiskt sedan när Edwards efter en lång tystnad fick ordet. Men jag instämmer i att Edwards vann debatten. Vore rätt kul om han vann South Carolina.

Fortsätt med den här bloggen Erik, den kommer att vara en bra resurs att använda sig av i eventuellt framtida research, den dag primärvalet är över och bortglömt av allmänheten.