lördag 4 februari 2017

Podd 323: Ronie Berggren om nekat jobb för islamkritik på Internet

Podd 323. Ronie Berggren berättar om när han nekades jobb pg a sin islamkritik på Internet och förklarar varför Sveriges konsensuskultur måste brytas.Alla avsnitt hittas i poddarkivet.

Relaterade inlägg:

Facebook: Nekad jobb, pg a islamkritik (20170111)

Avpixlat: Nekades kommunjobb pga islamkritik på Facebook 20170113

5 kommentarer:

Steen sa...

http://snaphanen.dk/2017/02/04/i-sverige-skal-du-ikke-kritisere-islam/

Chimu sa...

Har du fått någon återkoppling från damen du hade mötet med? Det skulle vara intressant att höra vad hon tyckte om att bli bandad mot sin vetskap. Jag gissar att du inte informerade henne om detta.

Sedan undrar jag hur hon kan sitta och säga att du får ha vilka åsikter du vill men att du då inte kan jobba där. Snacka om att vara oproffsig.

Ronie Berggren sa...

Nix, känner henne inte personligen. Och nej, jag sa givetvis ingenting om att jag bandade samtalet. Däremot kollade jag upp om det var lagligt att göra så innan jag släppte podden.

Martin sa...

Uppenbarligen ansåg de att personalen på det boendet hade ett stort behov av att täcka upp för diverse händelser som involverade de boende och de var inte säkra på att du skulle vara villig att göra det.

Lars Åhlin sa...

Utan att kunna reglerna hoppas och tror jag att kommunen fälls i domstol. Dessutom: kommunens syn på vad som krävs för att de skall ha förtroende för sina anställda är helt orimlig och skadar kommunen själv. Vad det egentligen handlar om är att de är rädda för muslimska protester.