lördag 3 december 2011

Inför Huckabees GOP-kandidatutfrågning

Mike Huckabee kommer ikväll att hålla i en frågestund med de republikanska presidentkandidaterna (Herman Cain och Jon Huntsman och Jon Huntsman kommer dock inte att närvara; den förste förmodligen för att han idag kommer att avbryta sin presidentkandidatur, den andre förmodligen för att han ogillar socialkonservativa utfrågningar med evangelikal touch).

Här har Huckabee ett förhandsinslag där han berättar om kvällens event och att det kommer att skilja sig från de stökiga presidentdebatterna på så vis att varje kandidat får prata enskild om saker och ting och de andra vänta utanför - och att alla ges precis lika mycket tid men inte tillåts spendera den tiden med att svartmåla de andra kandidaterna.



Debatten/samtalsstunden verkar ha vissa likheter med Thanksgiving Family Forum som hölls i Iowa den 20 november, men förmodligen har det ännu fler likheter med det samtal som hölls av pastorn Rick Warren i Saddleback Church mellan Obama och McCain 2008.

Huckabee är en bra moderator och eventet kommer att bli mycket spännande att följa - och då i synnerhet kampen mellan Romney och Gingrich.

Se även tidigare inlägg:

GOP-debatten i Washington DC - nationell säkerhet 20111123

---------

Back to Saddleback 20080821

McCain i trosdebatten i Saddleback Church 20080817

Pastor Rick Warren håller i debatt med Obama och McCain 20080816

Inga kommentarer: