måndag 29 oktober 2012

Kvinna viglar barn till Obama-hat

En hip-hop-sajt (vet ej vilken) lade upp en video på en kvinna som på ett sjukt sätt präntar in i sitt barn att ta avstånd från Obama. Bill O Reilly rapporterar här om saken på Fox News, ta en titt:



Det måste sägas vara hedervärt av O Reilly att ta avstånd från den här kvinnan, och således ta Obama i försvar. När Bush var president gjorde liberala talk-show-värdar nästan aldrig detta, när denne smädades på alla möjliga sätt. Ett undantag var dock när Kayne West i live-sändning förklarade att "Bush hatade svarta människor" vilket fick TV-bolaget att be presidenten om ursäkt.

Se även tidigare inlägg:

Politiska konvertiter: Konservativ barnstjärna blir liberal 20120704

Barnsatir mot Mitt Romney 20120509

Suspekt GOP-senatkandidat och dennes 5-årige son 20120302

1 kommentar:

Anonym sa...

Det som är vidrigt är att barnet manipuleras, i övrigt har kvinnan att uttrycka sig som hon gör tycker jag, även om hennes verbala förmåga inte är så utvecklad.

Det intressanta här är att Obama har misslyckats med nästan allt han sade att han skulle göra, och många människor känner sig svikna av hans storslagna retorik inför förra valet. Obama är en "nice" guy, men tyvärr verkar han mer eller mindre oförmögen eller inkompetent att genomföra sina visioner. Kanske beror det på att han rökte alltför mycket marijuana i "the Choom Gang" under gymnasietiden...