söndag 21 oktober 2012

NBC:s Lawrence O'Donnell hånar Tagg Romney

Mitt Romneys äldste son, Tagg Romney, sa häromdagen efter den andra presidentdebatten hur han kände att han ville springa ner och ge Obama en smäll, för vad denne sa om hans far. Han sa dock inte detta med ilska eller hat, utan mer som en metaforisk beskrivning av vad han kände i stundens hetta. Därefter förklarar han genast att man givetvis inte kan göra så, och att hans familj får tåla den lek de gett sig in i.

NBC:s talk show-värd Lawrence O'Donnell (här i Sverige inte överdrivet känd, men han medverkar aktivt i några avsnitt av den Emmy-belönade serien Homeland, som gått på SVT) tycks dock ha tagit Tagg Romneys uttalande personligt. Och på sin show bad han Tagg Romney, efter att ha uttryckt sitt förakt för dennes "rikemansfamilj", om riktig fajt.

Tagg Romney är visserligen inget barn, utan en 42-årig man som arbetar aktivt för sin fars kampanj. Så principen om att inte gå efter kandidaternas barn är förmodligen inte lika viktig i förhållande till honom som i förhållande till te x Sarah Palins barn 2008. Men likväl är uttalandet som O'Donnell gör skrämmande för att komma från en aktad programledare. Fox News-värdarna brukar också onekligen kunna bli hetlevrade, men de blir inte personliga, och angriper inte kandidaters familjer. Titta på klippet med början 8 min 10 sek in.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economyAlla liberala programvärdar är inte lika blåsta. Men lägg ihop Lawrence O'Donnell med Keith Olbermann, och vi har ett synnerligen otrevligt liberalt par.

Se även tidigare inlägg:

Jon Stewart försvarar Scott Brown mot Keith Olbermann 20100123

1 kommentar:

Andreas Sjöberg sa...

Haha what an asshole! =P

Hyffsat oproffessionell monolog. =)