lördag 3 november 2012

Romney och GOP håller stort kampanjevent i Ohio

I går höll Mitt Romney och Paul Ryan sin kampanjs hittills största event någonsin, i West Chester, Ohio - i sällskap av en mängd republikanska stjärnor som tagit sig till Ohio för att hjälpa till att knuffa delstaten i Mitt Romneys riktning. Med på scenen fanns: Rudy Giuliani, John McCain, Bobby Jindal, Marco Rubio, John Boehner, Bob Portman, John Kasich, Kelly Ayotte och många andra. Publikuppslutningen var också stor - mellan 15 - 30 000 personer - och Romney-kampanjen förklarade att man ville skapa känslan av ett partikonvent på en dag.

Hundra republikanska toppledare kommer också att åka runt i delstaten för att föra Romneys talan. En delstat nästan allt tyder på är helt nödvändig för att Romney ska bli president, men där Obama fortfarande leder med några enstaka procent.

Här är hela eventet, och såvida Romney inte vinner på tisdag, så kommer det här att ha varit hans största kampanjevent någonsin. För er som inte sett Romney tidigare, kan detta vara värt att ta en titt på. Allt upplagt via min kompis John Gustavssons bloggkompisar på Right Speak.

Del 1:



Del 2:



Källor: Right Speak, Politico

Se även tidigare inlägg:

Rudy Giuliani kampanjar för Romney 20121103

Inga kommentarer: