torsdag 16 juli 2015

RECENSENTER SÖKES

Jag vill givetvis uppmärksamma min nya bok ”Karl Borglund - Den svenske boktryckaren i Norges kamp mot Hitler” i så många sammanhang som möjligt.


En personlig berättelse - som handlar om svensken som tryckte den norske motståndsmannen Max Manus’ skrift ”Vi vil oss et land” - som lägger en hittills saknad pusselbit i forskningen om Sverige och Andra Världskriget, väl värd att uppmärksammas under detta år av 70-årsfiranden av Andra Världskrigets slut.Lars Gyllenhaal - vår tids främsta expert på svenska insatser under andra världskriget - har stött mig under hela processen, och också varit vänlig nog att skriva ett förord.

Den som skulle vilja recensera- eller i något sammanhang skriva något om boken får givetvis ett recensionsexemplar i EPUB (eller i nödfall PDF). Hör av er till mig i så fall (Enklast via email eller Facebook). Boken är kort och tar bara en halvtimme att läsa. Huvudpersonen var från Göteborg, där han både föddes och är begravd. Så ni med kontakter och kopplingar till Göteborg, som vet om intresserade recensenter är extra välkomna. / Ronie Berggren

Se även tidigare inlägg:

BOKTIPS: Karl Borglund - Den svenske boktryckaren i Norges kamp mot Hitler 20150714

Inga kommentarer: