torsdag 26 oktober 2017

Hillary Clinton och demokraterna finansierade smutskastningsrapport mot Donald Trump

Under den amerikanska presidentvalskampanjen släpptes helt plötsligt en rapport av Christoper Steele, fd. brittisk MI-6 spion. Rapporten innehöll negativ information om Donald Trump. Det framkommer nu att Hillary Clinton och det Demokratiska partiet finansierade rapporten. Det framkommer nu även att paret Clinton mottog “donationer” av Ryssland i syfte att hjälpa till sälja amerikansk uranium-proktion till Ryssland, donationer som paret Clinton lovade Barack Obama att redovisa till det amerikanska folket men istället helt mörkade.

Den sk. Donald Trump-Russia Dossier är en rapport skriven en före detta brittisk spion innehållande obekräftade anklagelser att Donald Trump samarbetade med Ryssland under valkampanjen. Trump har hela tiden nekat till anklagelserna. Inga bevis har någonsin framkommit att anklagelserna dessutom är sanna. Det sig nu att Hillary Clinton och det Demokratiska partiet finansierade denna falska smutskastningsrapport med minst nio miljoner dollar.

Enligt information anlitades företaget Fusion GPS för att göra det bakomliggande forskningsarbetet. Fusion GPS anlitade i sin tur Chrisopher Steele i syfte att släppa rapporten under Steeles namn eftersom Steele är fd. spion kopplad till MI-6 och därmed hade trovärdighet. Clinton och det Demokratiska partiet betalade Fusion GPS i flera månader innan valet och alldeles fram till valdagen i syfte att producera den falska smutskastningsrapporten och släppa den med hjälp av Steele innan valet för att hjälpa CLintons chanser att vinna.

Detta är dock inte den enda stora skandal som nu framkommer om Hillary Clinton. Redan 2015 rapporterade New York Times att Clinton Foundation mottog stora summor pengar från Ryssland i samband med en uranium-affär, en nyhet som omedelbart tystades ned. Nu har den dock blossat upp igen.

Enlig information ska paret Clinton under president Barack Obama mellan 2009 och 2013 mottagit flera miljoner dollar av Ryssland i “donationer” för att hjälpa Ryssland köpa in sig i ett uranium-företag i Kanada som är delägare i uraniumproduktionen i USA. Hillary och Bill Clinton har därmed aktivt hjälpt Ryssland att bli ägare till upp till 20 procent av den amerikanska uranium-produktionen som ligger som grund för kärnvapen.

Det amerikanska Justitiedepartementet under Obama förbjöd FBI att uttala sig i detta i syfte att dölja information för det amerikanska folket som kunde skada Hillary Clinton under presidentvalkampanjen. Donald Trump har nu tagit bort det förbudet så FBI kan vittna om vad de känner till i uranium-ärendet kring Clinton Foundation.

Paret Clinton lurade inte bara det amerikanska folket utan ljög även för Barack Obama. Hillary och Bill lovade nämligen Obama att alla donationer till Clinton Foundation skulle redovisas officiellt. Dock mörkade paret Clinton donationerna från Ryssland i samband med uranium-affären.

Björn Norström är amerikansk medborgare och har bott i USA sedan 1993. Han bor för närvarande i Vermont där han arbetar som lärare i IT. Björn är utbildad och licenserad lärare i amerikansk historia och samhällskunskap, engelska som andraspråk samt IT.

Inga kommentarer: