lördag 2 januari 2010

Hawaii hoppas på Obama-effekt

President Obama närmar sig slutet på sin julsemester på Hawaii, där han inte bara semestrat utan också fått hantera de politiska effekterna av bombförsöket i Detroit på juldagen. Han fick även avbryta en golfmatch för att snabbt skynda sig iväg när han fick höra att ett barn till en av hans vänner skadat sig på stranden. Hawaii-borna hoppas dock på att Obamas semester ska göra att turisterna blir fler och att ekonomin på så vis ska få en välkommen "president-injektion". Fox News har här ett inslag om saken:En annan som också befunnit sig på Hawaii samtidigt som president Obama, är den konservative radioprataren Rush Limbaugh, som i veckan fick föras till sjukhus efter att ha upplevt bröstsmärtor. Orsaken framkom inte, men däremot konstaterades att han inte fått någon hjärtattack, som man först trott. Limbaugh gjorde presskonferensuttalande pga incidenten och passade då på att ta tillfället i akt att kritisera Obamas sjukvårdsreform, och sa:

"The treatment I received here was the best that the world has to offer. Based on what happened here to me, I don't think there's one thing wrong with the American health care system. It is working just fine, just dandy."


President Obama och Rush Limbaugh semestrade samtidigt på samma ö - men förmodligen så träffades de inte. Det hade dock varit kul om de hade gjort det :)

Källa: Politico

Se även tidigare inlägg:

Rush Limbaugh på the Today Show 20091012

Obama-familjen åker på semester
20090823

Inga kommentarer: