fredag 16 mars 2012

Meghan McCain i Playboy

John McCains dotter Meghan McCain har låtit sig intervjuas av Playboy där hon talar om såväl sex som politik - det republikanska kandidatfältet och president Obama. Hon förklarar att hon anser att det republikanska spelfältet saknar energi - och att ingen lyckas få igång krafterna inom te-party-rörelsen på riktigt. Detta skulle dock kunna ändras med en bra vice-presidentkandidat, som te x Chris Christie.

Hon säger också att hon anser att många saker skulle ha varit bättre om hennes far varit president - såväl situationen i Irak och Afghanistan som ekonomin.

Vidare förklarar hon att hon älskar sex, men trots sitt engagemang för gay-äktenskap så är hon inte lesbisk utan anser bara att det hela är en medborgarrättsfråga. Hon förklarar också att hon anser att de många politiska sexskandalerna beror på att dessa uppträder som helylle-goda-personer - och därigenom inte är sig själva utan tvingas undertrycka sina sexuella sidor. Hon anser det också intressant att Utah är den delstat som laddar hem mest pornografi i USA.

McCain berättar också att hennes favoritskjutvapen är ett Remington-hagelgevär, medan hennes bröder försöker övertala henne att skaffa en revolver. Hon berättar också att hon och Bristol Palin fortfarande inte kommer nämnvärt bra överens.

Slutligen berättar hon också att hennes föräldrar följer nästan allt hon gör offentligt, och att hennes pappa John McCain ringer henne för att berätta hur det gått i någon superkommitté eller helt enkelt säga: “Oh, Meghan, why’d you say that?”

Själv gillar jag Meghan McCain av en mycket enkel anledning. Hon är en liberal republikan som faktiskt både förstår och respekterar- och i stor utsträckning också stöder republikanska politiker som är betydligt mer konservativa än hon själv är. Hon är liberal (i sociala frågor, inte i ekonomiska), men är ingen demokrat och mycket kritisk till president Obama. Hon förenar den amerikanska Arizona-Vilda-Västern-Kulturen med New York-storstadslivet och har mycket god förståelse för båda kulturerna vilket i sig är mycket viktigt. Således fyller hon en väldigt viktig roll inom partiet - och förtjänar därför partiets respekt i betydligt större utsträckning än hon oftast får. Och åtminstone i det avseendet är hon ganska lik sin far.

Källor: Huffington Post, Playboy

Se även tidigare inlägg:

Meghan McCain om Michele Bachmann 20111203

Meghan McCain bemöter Bristol Palin 20110630

Bristol Palin intervjuas av Sean Hannity 20110628

Meghan McCain om det republikanska spelfältet 20110621

Meghan McCain intervjuar Donald Trump 20110422

Meghan McCain försvarar sin far mot Lady Gaga 20101001

Meghan McCain om sin nya bok 20100909

Meghan McCain kritiserar Hollywoods soldatfilmer 20091213

Meghan McCain försvarar rätten till vapen 20090525

Meghan McCain hos Stephen Colbert 20090519

Meghan McCain står upp för gay-Republikaner 20090419

Inga kommentarer: