torsdag 12 juli 2012

O Reilly om Romneys tal inför NAACP

Majoriteten av afro-amerikaner kommer troget att stödja president Obama, likväl talade Mitt Romney igår infr NAACP. Här reflekterar Bill O Reilly över svartas situation i USA och Mitt Romneys tal:



Se även tidigare inlägg:

Romney talar inför NAACP 20120711

1 kommentar:

Bengt sa...

Naacp är en extrem och rasistisk organisation som förtjänar att förlora varje form av inflytande och relevans i mitt tycke. Det enda de gör är att cementera bilden av svarta som fattiga offer i behov av speciella insatser och bidrag. Efter decennier av hatiska och splittrande agitation borde USAs svarta minoritet se till det obefintliga resultatet av denna organisation som pratar mer ras än en viss lakansklädd klan.

Varför Romney talar inför dem vet jag inte, kanske ville han undvikas att kallas feg, rasist. Kanske han inser att om han får tala direkt till människorna där och kan övertyga ens en av hundra där att rösta på honom så är det en stor seger som kan betyda mkt. Kanske lite av båda.

Den stora förloraren enligt mig är dock Naacp som bjuder in mannen som kanske är USAs nästa president - och väljer att visa inget annat än infantilt buande. Pinsamt att se faktiskt.