söndag 17 april 2011

Sarah Palin talar inför te-party-grupp i Wisconsin

Sarah Palin talade igår i Madison, Wisconsin inför en samling te-party-aktivister där hon prisade dem för republikanernas - och guvernör Scott Walkers - modiga politik i delstaten, en politik som räddat mängder av jobb.

Hon manade vidare te-party-aktivisterna att fortsätta stå emot liberalernas agenda om en stor regering, och kritiserade president Obama, som verkar göra allt för att vinna återval, inklusive demonisera sina meningsmotståndare som te x Paul Ryan - men hon tackade honom för en sak: för att ha startat te-party-rörelsen. Utan Obama och dennes politik hade den rörelse som nu uppstått nämligen inte funnits.

Här är talet där hon visar att hon - sin skrikiga röst till trots -faktiskt fortfarande är bra på att kampanja och på att driva skarp retorik mot den sittande presidenten som hon, helt oavsett om hon kandiderar eller ej, helt uppenbart vill ha avsatt.

Palin Wows Wisconsin Tea Partiers With Blistering Speech; To Obama: 'You Ignored Us in 2010, You Cannot Ignore Us in 2012' from Breitbart on Vimeo.Det här talet i kombination med Donald Trump etc, och den allt hårdare retoriken från båda sidor, visar att presidentkampanjen 2012 har börjat, och det i full styrka. Här är också en video på liberaler som protesterar mot Palins närvaro och ropar åt henne att åka hem:Så här kommer det att fortsätta i 1,5 år till.

Se även tidigare inlägg:

Donald Trump talar inför te-party-grupp i Florida 20110416

Representanthuset godkänner Paul Ryans 2012-budget 20110416

Palin hakar på Donald Trumps birther-flörtande 20110412

---------------

Scott Walker talar inför kongressen 20110415

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad menar de som protesterar med "FOX Lies?". Är det bara i allmänhet eller är det något särskilt?

Ronie Berggren sa...

Under Scott Walkers kampanj mot fackföreningarnas förmåner så lyfte Fox News gärna fram Scott Walkers och republikanernas sida - och då protesterade pro-fackförenings-folk med sådana plakat, men de reflekterar förmodligen också en allmän syn bland dessa grupper på Fox News.