tisdag 16 augusti 2011

Obama konfronteras av te-party-ledare i Iowa

President Obama som också han vistar Iowa - konfronterades där med en te-party-ledare som undrade varför vice-president Joe Biden kallat te-party-anhängarna för terrorister. Obama frågar också en te-party-aktivist var han var under Bush-åren, när han nu ställer krav på tillägg i konstitutionen om krav på balanserad budget. Fox News rapporterar här om saken:Se även tidigare inlägg:

Secret Services svarta bussar 20110816

2 kommentarer:

Tomas sa...

Enligt Politico så hade Rhodes tidigare avbrutit Obamas town hall genom att ställa sig upp och börja skrika ut sin fråga. Om så är fallet är det imponerande att Obama tog sig tid att prata med honom efteråt, standardförfarande hos såväl republikaner som demokrater brukar väl snarare vara att slänga ut eventuella "hecklers".

Och förresten, Biden har inte kallat te-party-anhängarna för terrorister.

Ronie Berggren sa...

Det sistnämnda håller jag med om. Biden kallade dem inte för det. Jag hade tänkt skriva om den saken vid tidigare tillfälle (när det inträffade under skuldtaksdebatten) - men valde att inte göra det eftersom inte heller jag (som är extremt kritisk till Biden som jag anser vara en fullkomligt inkompetent vice-president) ansåg att han sa så.

Däremot lekte demokraterna med kraftord på sätt som republikanerna skulle ha fått kritik för om de gjort.