tisdag 6 augusti 2013

Podd 24: McIntyre in The Morning ur ett svenskt perspektiv

Podd 24. Denna podcast handlar om den amerikanska talk-radio-showen McIntyre in The Morning, baserad i Los Angeles och ledd av den konservativa radioprataren Doug McIntyre.

Jag pratar med Fredrik Olsson, som lyssnat på McIntyre i flera år och skapat dennes officiella Facebook-fansajt och därför kan ge ett svenskt perspektiv på McIntyre och annan amerikansk talk-radio i jämförelse med svensk radio - en viktig sak inte bara för att bredda det svenska perspektivet utan också på grund av att Internet och podcastrevolutionens snabba popularitet plötsligt gjort det amerikanska talk-radio-fenomenet internationellt.

Framöver kommer vi också i en annan podd att prata om amerikansk talk-radio i allmänhet, men denna gång fokuserar vi dock helt på Doug McIntyre, och poddens första halva är också på en (halvkrasslig) engelska för att alla McIntyres betydligt fler amerikanska fans också ska kunna ta del av samtalet. Så, håll till godo - och i sedvanlig ordning tas delningar på sociala nätverk etc tacksamt emot =)Tidigare poddar hittas i sedvanlig ordning i poddarkivet.

Se även tidigare inlägg:

Doug McIntyre skapar nationella rubriker 20120406

USA-bloggar - ett bra komplement till svensk USA-rapportering 20111218

Inga kommentarer: