lördag 13 augusti 2011

Liberala programvärdar diskuterar Rick Perry

De liberala programvärdarna har nu på allvar börjat diskutera Rick Perry - som de betraktar som en trolig republikansk presidentkandidat, och ett faktiskt hot mot Barack Obama. Här diskutera Rachel Maddow saken. Där hon konstaterar att Rick Perrys föregångare George W. Bush verkade dum, men i själva verket inte var det - medan Rick Perry kanske trots allt faktiskt är dum på riktigt.

Perrys och Bushs Texas-personligheter verkar omöjliggöra anklagelser som dessa. Uppenbart var Bush smart, och uppenbart verkar Rick Perry vara en genial kampanjare:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



Här har Chris Matthews också ett inslag om Rick Perry - där Perrys hjärnkapacitet också diskuteras:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



Barack Obama är ett utmärkt exempel på en dum- eller åtminstone naiv president. Obama är onekligen akademisk (dvs en person som låter smart utan att egentligen ha nämnvärt smarta argument), men han är inte nytänkande utan implementerar en oputsad liberalism som är omkring 50 år gammal (till skillnad från Bill Clinton som faktiskt finjusterade ideologin till rådande omständigheter).

Det intressanta för stunden är emellertid förstås inte vad liberala programvärdar tycker om Bush/Perry utan vilka möjligheter Perry faktiskt har. Där kan Sarah Palin komma att spela en viktig roll, något detta inslag från MSNBC beskriver:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



Se även tidigare inlägg:

Rick Perry om George W. Bush 20110811

Inga kommentarer: