torsdag 31 januari 2013

Exempel på liberal hatradio

Här i Sverige pågår för närvarande en debatt om "näthat" - en debatt där vettiga röster i princip lyser med sin frånvaro. I USA pågår förstås också debatter om dessa saker, och ofta (både från liberalt håll och i svensk media) pratas det om hatisk och högerradio, där exempel som Rush Limbaugh ofta lyfts fram.

Vi som följer amerikansk politik på riktigt vet förstås att konservativa inte är så arga som de framställs och att liberaler har sin beskärda del av hatretorik - oftast betydligt mer illsinnad till sin natur i jämförelse med högerretorikerna som oftast i första hand är upprörda och korkade (ungefär på samma sätt som svärande och skrikande folk på sportevenemang).

Här har Sean Hannity ett mycket intressant inslag om liberal hatradio, ta en titt:Se även tidigare inlägg:

Amerikansk Talk Radio lever vidare 20120318

1 kommentar:

Tomas sa...

Självklart är det alltid fel att attackera meningsmotståndare personligen, och att antyda att de förtjänar att skadas bara för att de tycker annorlunda. Men Hannitys upprördhet känns liiiite spelad när man vet att han kallar Ted Nugent för en vän, och gärna bjuder in honom som gäst till programmet istället för att kritisera hans uttalanden. Uttalanden som:

Obama, he's a piece of shit. And I told him to suck on my machine gun. Let's hear it for it.

And I was in New York. I said, "Hey, Hillary, you might want to ride one of these into the sunset, you worthless bitch!"