tisdag 9 augusti 2011

Bachmann besöker kyrka i Iowa

Rick Perrys böne-event med des 30 000 deltagare slår det mesta, men Michele Bachmann har inte gett upp kampen om de evangelikala och besökte idag en gudstjänst i Iowa - delstaten som på torsdag kommer att hålla en primärvalsdebatt och på lördag hålla det viktiga Ames Straw Poll.

MSNBC rapporterar här om hennes gudstjänstbesök - ett gudstjänstbesök som ter sig mer kontroversiellt än Perrys event, eftersom det bland annat visades en video där en homosexuell som blivit kristen vittnade om hur hans sexualitet också förändrats med sin omvändelse:

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy



Om Rick Perry kastar sig in i leken så tror jag att Bachmann kommer att förlora de evangelikala. Inte främst pg a hennes åsikter utan pg a att Perry är politiskt finkänsligare, med kunskap om när han ska säga vad, och trycka på rätt knappar. Han kommer att kunna vara starkast i såväl socialkonservativa frågor som ekonomiska sådana. Det ger Perry ett övertag både över Bachmann och Romney. Det intressantaste nu är således om Perry ställer upp eller inte.

Se även tidigare inlägg:

Utvärdering av Perrys böne-event 20110808

------------

Gay-aktivistgrupper tar upp kampen mot Bachmann 20110719

Debatt om Bachmann och anti-gay-metoderna 20110712

Inga kommentarer: