onsdag 13 december 2017

Sveriges massinvandring från MENA framställs återigen som skräckexempel av amerikansk media

Fox News har under senare tid regelbundet rapporterat om konsekvenserna av massinvandringen fråan MENA-länder till Sverige. Häromdagen var det dags igen då den mycket populära TV-showen Tucker Carlson Tonight belyste den invandrare muslimska våldsbejakande extremismen i Sverige som nyligen utspelades på Malmös gator i samband med antisemitiska demonstrationer.

I reportaget påpekar Carlson att massinvandring från antisemitiska MENA-länder till Sverige har lett till att judar är extremt utsatta för trakasserier och våld och menar att det toleranta Sverige helt tappat kontrollen över de negativa konsekvenserna av massinvandringen. Malmös världsberömda antisemitism framställs som ett stort problem som Sverige inte gör något åt. Även islamiseringen i muslimska områden som Rosengård uppmärksammas.

Carlsons gäst, Mark Steyn, påpekar att etniska svenskar kommer vara i minoritet i Sverige kring 2050. I reportaged understryks även ohederligheten kring den svenska debatten om mångkulturens konsekvenser i Sverige. Steyn konstaterar även att när den muslimska befolkningen når 20 procent i ett land kommer den absolut största utmaningen och den viktigaste politiska debatten på dagordningen i landet att vara motsättningarna mellan muslimer och icke-muslimer. Sverige närmar sig denna verklighet med stormsteg. Syftet med reportaget är att varna amerikaner för massinvandring från muslimska länder där Sverige framställs som västvärldens skräckexempel.

Björn Norström är amerikansk medborgare och har bott i USA sedan 1993. Han bor för närvarande i Vermont där han arbetar som lärare i IT. Björn är utbildad och licenserad lärare i amerikansk historia och samhällskunskap, engelska som andraspråk samt IT.

Inga kommentarer: