lördag 16 april 2011

Trump intervjuas av Rush Limbaugh

Donald Trump intervjuas här av Rush Limbaugh på dennes radioshow där Trump kommenterar sina snabba opinionsframgångar och hotet från Kina - som är en av hans huvudfrågor.

Gällande Obama uttalar sig Trump på ett lustigt sätt i sitt utvärderande av denne och säger att det finns två teorier om Obama: en att han vill förstöra landet och skapa en socialiststat, och en annan att han är inkompetent - varefter Trump lutar mer åt den sistnämnda teorin. Trump får de två teorierna nästan att låta som naturvetenskapliga dispositioner. Vilket förstås är väldigt kul eftersom det var ungefär så kritiken mot George W. Bush gestaltade sig - lösa antaganden tagna från luften men sedan inpackade i högtravande akademisk retorik som var åt skogen felaktig, men som för den oinsatte faktiskt kunde te sig trovärdigt.

Trump förklarar också att Obama förmodligen kommer att bli den sämste presidenten i amerikansk historia. Förut ansåg han att det var Jimmy Carter men nu anser han att Obama kommer att bli ännu sämre.



Se även tidigare inlägg:

Karl Rove om Obamas struntprat om Paul Ryan 20110416

Palin hakar på Donald Trumps birther-flörtande 20110412

Donald Trump om birther-utredningen 20110412

Inga kommentarer: