torsdag 25 juni 2009

Jon Stewart sammanfattar Mark Sanfords äventyr

Jon Stewart på The Daily Show Mark beskriver Mark Sanfords otrohetsaffär och senaste kurragömmalek och sammanfattar komiskt Republikansk sexualmoral:

The Daily Show With Jon StewartMon - Thurs 11p / 10c
Governor Mark Sanford's Affair
www.thedailyshow.com
Daily Show
Full Episodes
Political HumorJason Jones in Iran


En passande kommentar tål att göras: År 2000 ställde en Republikansk presidentkandidat, som i likhet med Mark Stanford också arbetade som guvernör, upp i presidentvalet därför att han ville återställa värdighet i Vita Huset, efter att en viss Bill Clinton efter egen bekännelse "hade syndat" i Ovala Rummet. Den Republikanske kandidaten hade kampanjat för Vita Huset redan 1988 - men då för sin fars räkning. Under den kampanjen flög han tillsammans med en kongressman och en senator som spenderade tiden på planet med att dricka - desto mer de drack desto högre började de tissla om de flickvänner de hade på sidan om sina fruar. Den blivande guvernören och presidenten lyssnade ett tag, skrattade där han kunde och sa till slut: "I´m a lucky man to have Laura." Vilket fick de två andra att tystna. Men George W. Bush som han hette, fortsatte - och skruvade upp stämningen igen genom att föreslå att de tre tillsammans skulle skåla för Larua. Vilket de också gjorde.

Jag måste säga att jag saknar den killen. Och tidvis nog lär förmodligen även hans partikamrater göra samma sak. I jämförelse med guvernör och fd potentiell presidentkandidat Mark Sanford så gör de nog redan det.

Se även tidigare inlägg:

Jenny Sanfords uttalande om makens otrohet 20090625

Jon Stewart pratar om abort med Mike Huckabee 20090621

Inga kommentarer: