måndag 4 april 2011

Obamas 2012-kampanj nu officiellt startad

President Obamas kampanjstab har genom följande video på Obamas kampanjsida http://www.barackobama.com/ nu officiellt startat hans återvalskampanj:



Se även tidigare inlägg:

Progressiva bekymrade över Jim Messina 20110402

2 kommentarer:

Awesemoe sa...

Hej vad tror ni om Allen West, jag tro att han är det största hotet mot Obama inte pga dennes hudfärg utan pga av dennes karaktär han är en kombination av Reagan och Ike. Som på ett otroligt sätt lyckas med att fånga de Amerikaner som lyssnar till honom.
Tror att både republikaner, demokrater och Europa underskatter den potential han har och varför Obamas staf satsade stort 2010 för att besegra honom.
Jag har själv precis upptäckt honom och blivit helt såld. Hans tal på CPac 2010/2011 är precis lika bra som Reagan 1964. Men i Europa helt bort glömt.
Jag tror West kommer efterträdda Obama 2012 eller 2016. Mötet han Obama i debatt 2012 så är saken klar.
Har följt amerikansk politik i flera år och har inte sett något liknade sedan Clinton 1992.

Ronie Berggren sa...

Av vad jag sett av Allen West så är han duktig på att hålla patriotiska tal och verkar vara en genuin konservativ. Men jag kan för lite om honom för att säga något särskilt.

Mitt eget kriterium för att jag verkligen ska vilja stödja någon är att personen i fråga är nytänkande och sin egen person. Problemet med dagens republikaner (dvs republikanerna efter Bush) är att nästan ingen är det - de vill alla i mer eller mindre mån göra som Reagan gjorde på 1980-talet. Och min känsla är att Allen West hamnar i den kategorin.

Att följa Reagan i fotspåren i är förstås inte fel för amerikanska konservativa - men likväl vill jag gärna se lite självständiga reflektioner också - vilket väldigt få av dagens mer seriösa republikaner erbjudit i den utsträckning jag skulle ha önskat.