lördag 23 juni 2012

Marco Rubio om sin bok

Florida-senatorn Marco Rubio, som eventuellt skulle kunna bli Mitt Romneys VP, har just släppt sin biografi An American Son: A Memoir - här intervjuas han av Sean Hannity om boken och sin livshistoria:Själv stöder jag Rubio men lutar likväl åt att jag anser att Mitt Romney bör välja Paul Ryan som sin VP.

Se även tidigare inlägg:

MtP: McCain, Rubio, Plouffe om ekonomi och immigration 20120619

5 kommentarer:

Ulf sa...

Rubio skulle eventuellt "leverera" Florida till Romney men frågan är om den draghjälpen kommer att behövas där. Paul Ryans Wisconsin skulle förmodligen vara mer av en "dödsstöt" mot Obamas chanser att få 271 elektorsröster men hade det hjälpt Romney i övriga landet? Och gör egentligen inte Ryan mer nytta i senaten än som VP?

Personligen tycker jag Condoleezza Rice hade varit ett spännande val, jag tror hon hade bidragit med en tyngd till Romney på de områden han är mindre stark på, som utrikespolitiken, kontakter både ute i världen och inom Washington etc. För att inte nämna hur beroende Obama är av att behålla stödet hos kvinnor och bland svarta. Jag tror Romney-Rice 2012 skrämmer domokraterna mer än Ryan, Rubio eller Jindal för den delen.

OT: Vad tycker du om skandalen med demokratiska gay-aktivister som efter inbjudan från obama gjorde obscena gester I vita huset framför målningar av republikanska presdenter? Och mainstream medierna som inte raporterar ett pip om det. Om tex pro-life aktivister betett sig lika illa efter inbjudan från tex president Bush framför målningarna av Carter eller Clinton, och sedan vägrat be om ursäkt utan envist försvarat beteendet, hade vänstermedierna varit lika tysta? Knappast. Men det hade varit helt, helt otänkbart att Republikaner betett sig på det sättet utan minsta gnutta stil, klass eller respekt. Januari kan inte komma fort nog.

Anonym sa...

Är det uteslutet med Romney/Christie i valet?

Jag älskar verkligen Chris Christie som politiker.

Ronie Berggren sa...

Ulf,

Bra frågor - jag har inga direkta svar. Men som jag skrev så lutar jag åt Ryan av den enkla anledningen att republikanerna och även Romney fått vind i seglen i Wisconsin tack vare Scott Walker. Med Ryan som VP anser jag möjligheterna vara ganska stora för Romney att faktiskt slå Obama där. Och det vore riktigt häftigt.

Gällande den demokratiska-gay-aktivist-skandalen så känner jag inte alls till den, jag har bara hängt med passivt denna vecka, så tipsa gärna om länkar etc.

Anonym,

Ja, jag tror nog att det är uteslutet. Så vitt jag förstått saken säger Christie dessutom ihärdigt nej. Men jag håller med om att han är en bra politiker i en snårig politisk delstat.

Ulf sa...

Jag läste det på drudge och Breitbart igår. Här är en länk,

http://www.washingtontimes.com/news/2012/jun/22/gay-activists-make-obscene-gesture-reagan-white-ho/

Lite samma anda av respekt demokraterna visade vita huset när man lämnade över till George W Bush 2001, med stulna saker, med trasiga möbler, vandaliserade tangentbord och utrustning, svärord inkarvade och inspelade på telefonsvarare, skräp kvarlämnat och skrivbord upp-och-ner vända. Något svenska medier också "glömde" rapportera om. Konstigt hur mycket de "glömmer" rapportera om, är det inte? Tur att internet finns så att man kan får höra båda sidor av saken.

Ronie Berggren sa...

Ja, Clinton-gängets eftermäle var i snälla ordalag skamlig. Och det behöver inte påpekas att Bush-teamet inte agerade på samma sätt när de lämnade över till Obama.

Tack för länken, ska kika på den inom kort!