onsdag 13 juni 2012

Premiär för Obama-boy

Obama-girl har lagt ner sin crush på Obama - den har dock övertagits av "Obama boy" - som i ljuset av Obamas stöd till gay-äktenskap gjort följande video:Källa: Politico

2008 var Obama inte särskilt intresserad av att träffa Obama-girl - det återstår att se om hans intresse av Obama-boy är större...

Se även tidigare inlägg:

Obama girl föga intresserad av Obamas omval 20120613

2 kommentarer:

Ulf sa...

Obama har verkligen blåst gay-rörelsen duktigt (pardon the pun), man låter sig luras av presidentens påstådda åsiktsförändring när den är till intet förpliktigande. Att säga att man som amerikansk president är "för" homoäktenskap men att delstaterna har ansvaret att besluta är presidentskapets motsvarighet till att som lagstiftare rösta "present", något obama gjort sig känd för innan han blev president.

Obama har inga lagförslag att införa homoäktenskap i USA, inget majoritetsstöd i kongressen och ingen plan för att genomföra det alls.

Bara.simpelt.röstfiske.

Och gayrörelsen sväljer det utan att blinka...

Den andra sidan av saken är inkompetensen hos Obama-kampanjen som inte ser att detta stöter bort fler väljare än det attraherar. Visst man trodde att man skulle få in lite donationer, men gayrörelsen röstar ju redan i stor utsträckning demokratiskt. Nu riskerar man istället att stöta bort motståndare till homoäktenskap, bland annat svarta sådana som tidigare marscherat tätt bakom Obama. Se bara ppp´s poll från NC från häromdagen. Om det visar sig vara en trend är det dåliga nyheter för Obama.

Men kul video och blinkning till "obama girl".

Ronie Berggren sa...

Ja, som i så många andra frågor gör Obama vad han kan för att plocka politiska poäng där han tror att detta lättast och mest smärtfritt går att göra. Vi får se har dessa saker spelas ut under hösten.