måndag 28 september 2009

Bill Clinton och andra gäster på veckans Meet the Press

Bill Clinton och en mängd andra gästade söndagens Meet the Press. Clinton talade om sjukvårdsreformen, Obamas presidentskap, situationen i Iran och Afghanistan. Clinton förklarar att Obama inte bör lyssna på opinionsundersökningarna - ett gott råd som påminner om en viss annan president. Skillnaden är dock att Obama hittills inte varit lika bra på att hålla huvudet kallt när opinionstrycket ökar.

Den Demokratiske senatorn Jim Webb från Virginia och den Republikanske senatorn Jon Kyl från Arizona diskuterar sedan situationen i Iran - där de diskuterar om Obama bör lyssna på general McCrystals vädjan om fler soldater.

Slutligen talar New Yorks guvernör David Paterson om President Obamas vädjan till honom att inte ställa upp till omval nästa år. Paterson är förövrigt USA:s första blinde guvernör - vilket för mig var en nyhet (dvs att han var blind). Paterson verkar vara en fighter, som inte ger upp - och han har inga planer på att inte ställa upp i nästa års omval till guvernör:Se även tidigare inlägg:

Paterson får sympati från potentiell rival 20090925

Bill Clinton om livet och läget i nationen 20090922

Inga kommentarer: