måndag 18 juli 2011

Talibaner avrättar pakistanska polismän

En video har släppts på Internet som visar hur talibanerna avrättar en grupp pakistanska poliser. Klippet är drygt 5 minuter långt och kan ses här - ett klipp som visar såväl på talibanernas samvetslöshet som hur obetydliga människoliv i deras ögon är (Obs: mycket otäcka bilder). I klippet visas hur de pakistanska polismännen står uppradade. En taliban förkunnar domen:

"These are the enemies of Islam who originated from Pakistan. They are the Pakistani police, soldiers and their supporters who recently lined up six kids in Swat and shot them execution style. These Pakistanis are now our captive and we will avenge the death of the children by doing the same to them."


De blir sedan skjutna varefter en taliban lugnt går omkring och återigen skjuter de som överlevt den första skottsalvan.

Här har BBC ett censurerat inslag där den brutala avrättningen inte visas, men däremot beskrivs:Det stämmer förmodligen att den pakistanska polisen inte är några oskyldiga lamm. Pakistan är också i stor utsträckning islamistiskt, vilket inte minst förtrycket mot landets kristna minoritet visat. Men talibanerna är förstås inte rätt grupp att "skipa rättvisa" i någon form alls. I synnerhet inte när talibanerna själva inte drar sig för att bruka brutalt våld även mot barn (här är ett exempel, när talibanerna hängde en 7-åring som anklagades för spioneri).

Det här är ett av oändligt många exempel på hur missledd såväl den europeiska politiska vänstern är, som på allvar tror det stora problemet i världen är USA, som den europeiska islamapologetiska vänstern är - som på allvar tror att det stora problemet i Europa är "islamofobin" snarare än Islam.

Det hade varit trevligt om grupper som Wikileaks spenderade mer tid på att avslöja sådana här saker än med att avslöja militärhemligheter tillhörande den enda nation som på allvar konfronterat dessa islamistiska galningar.


Källa: New York Times

Se även tidigare inlägg:

Hamid Karzais bror mördad av talibanerna 20110712

Inga kommentarer: