lördag 16 september 2017

Nytt börsrekord i USA

Sedan Donald Trump vann presidentvalet och tillträdde som president har amerikanska börsindex ökat kraftigt och regelbundet slagit nya rekord, trots vänsterliberalernas varningar om ekonomikollaps som ett resultat av Trumps diverse politiska beslut såsom inreseförbud och avskaffning av DACA.

I fredags var det dags igen då Dow Jones slutade på den högsta nivån i historien i kölvattnet att just DACA-beslutet.

Sedan Trump tillträdde som president har Dow stigit med hela tolv procent, vilket går stick i stäv med medias profetior och skrämselpropaganda.

Amerikansk ekonomi fortsätter att hetta upp och förväntas göra så under en tid eftersom Trump nu arbetar med Kongressen kring skattereformer som företag och privatpersoner desperat behöver.

https://www.google.com/search?q=dow+price&rlz=1CDGOYI_enUS718US718&oq=dow+price&aqs=chrome..69i57.4971j0j4&hl=en-US&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

Björn Norström är amerikansk medborgare och har bott i USA sedan 1993. Han bor för närvarande i Vermont där han arbetar som lärare i IT. Björn är utbildad och licenserad lärare i amerikansk historia och samhällskunskap, engelska som andraspråk samt IT.

Inga kommentarer: