fredag 31 oktober 2008

"Dear Mr Obama"

En välsedd youtube-video, den har setts av mer än 11 miljoner, med en Irakveteran som förklarar att Irakkriget inte var ett misstag och att irakierna idag har det bättre idag än innan 2002. Eftersom Obama inte förstår detta tänker han rösta McCain.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Säg det till Iraks kristna minoritet som levt där sedan urminnes tider, men nu på grund av hot och mord, delvis freån regeringen nu nästan helt försvunnit och drivits i landsflykt.
Men det är inte populärt att nämna dom i USA då dom har en benägenhet att ogilla när religiösa fanatiker med stadsstöd angriper kristna, och det inte stämmer med den rosaskimrande bild av det nya Irak som pumpas på i media...

Anonym sa...

Du har kanske sett att McCain har mindre stöd än Obama i veterankretsar, samt givetvis att det finns en och annan video på Youtube med mer eller mindre handikappade Irakveteraner eller deras anhöriga som tycker precis tvärtom, att kriget var i bästa fall ett katastrofalt misslyckande, i värsta fll cynisk manipulering i makt och keonomiska intressen.
Även flera ur högsta ledningen anser i alla fall det främsta...