fredag 25 september 2009

O'Reilly manar alla amerikaner att be för Obama

Bill O'Reilly sammanfattar några av de enorma utmaningar som Obama står inför, och ger sin syn på saken - och manar slutligen alla amerikaner att be för Obama. (En godhjärtad vädjan, som i O'Reillys fall dock indikerar att han anser att Obama - av två orsaker - är i större behov av böner än många andra presidenter). Det är dock bra mycket mer såväl lojalt som godhjärtat - än likt Michael Moore, som i sin bok "Stupid White Men" manar folk att be för att senatorer(Republikaner) ska drabbas av cancer et c. Här är Bill O'Reilly:Se även tidigare inlägg:

Världen väntar på Obamas Afghanistanpolicy 20090925

2 kommentarer:

olof den andre sa...

detta säger så otroligt mycket om vilken skillnad på inställning det är mellan vänstern och höger i USA.(Precis som i Sverige faktiskt) Efter valet så manade bland annat Jeb Bush och Huckabee talande nog sina meningsfränder att inte utsätta Obama för samma typ av hatattacker som drabbade George W.- Bush.

Ronie Berggren sa...

Jag håller helt med.

Samma sak går också att säga om toppolitikerna: i en jämförelse mellan tidigare presidenter George Herbert Walker Bush och Jimmy Carter så framstår Bush som en avsevärt mer ädel person än Carter med sitt gubbgnäll gör.